jump to navigation

Διάφορα Mobilοειδή 28 Απριλίου, 2007

Posted by Lida in Mobile Internet.
trackback

Απο τον συναγωνιστή Diafanos πληροφορήθηκα για το C++ and Flashlite for Symbian Seminar του Making Wireless που θα γίνει στις 10 Μαϊού στο Ζάππειο. Γενικότερα όσοι ασχολείστε με C++ θα ήταν χρήσιμο να ρίξετε μια ματιά στην ανάπτυξή εφαρμογών σε Symbian. Υπάρχουν αρκετές open βιβλιοθήκες διαθέσιμες, IDE’s , καθώς και υποστήριξη από τα developer networks των μεγαλύτερων εταιριών (κυρίως από την Nokia για τα S60 και από την Sony Ericsson για το UIQ).

Επίσεις το BetaVine εχει διαγωνισμό για (mobile oriented αλλά όχι μόνο) student projects με πρώτο βραβείο 5.000 ευρω. Αν κάνετε κάτι σχετικό για την πτυχιακή σας ίσως να αξίζει το κόπο να λάβετε μέρος. Προσοχή στα Terms and Conditions. Απαραίτητη προϋπόθεση.

Υour University must be willing for you to participate in the competition and you must provide the name and contact details of your supervisor at your University

Οπότε όσοι είστε σε ελληνικό πανεπιστήμιο (εκτός ίσως από λίγους τυχερούς) καλύτερά να το αφήσετε.

Υ.Γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε. Που είναι τα Mobile Mondays οεο;

Σχόλια»

1. ditikos - 29 Απριλίου, 2007

Εμμμ νομίζω το mobile mondays έγινε μια μεγάααααλη γιορτή την Παρασκευή στο Σύνταγμα. Εν ολίγοις, αν δεν αρέσει στον Ρουβά δεν πρόκειται να έχει ουτε mobile hour….

Κρίμα… επίσης θα έπρεπε να υπάρχει και ενα young inventors thingamabob γιατι όντως απο Ελληνικούς φορείς αν δεν ψάχνουν για κάτι το οποίο θα φέρει χρήμα δεν πρόκειται να ασχοληθούν (η παλιά μου σχολή ήταν ιδανική για τέτοιου είδους project απευθυνόμενα σε mobile αγορές ή οτιδήποτε κατασκευαστικό/gadgetικό όμως χωλώναμε στο που θα βρεθούν οι πόροι π.χ. να κάνουμε προγραμματισμό σε ενα java microcontroller).

2. Σεμινάριο Symbian C++ και FlashLite « The science of lazy blogging - 30 Απριλίου, 2007

[…] Σεμινάριο Symbian C++ και FlashLite 30 04 2007 …θα γίνει στις 10 Μαϊού στο Ζάππειο. Νομίζω πως αξίζει τον κόπο μιας και είναι και δωρεάν. Περισσότερα εδώ. [Το διάβασα εδώ] […]


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.