jump to navigation

Crysis 22 Φεβρουαρίου, 2007

Posted by Lida in Games.
trackback

Μικρό διάλειμμα για διαφημίσεις

Όσοι έχετε παίξει το κλασσικό πια Far Cry της Crytek θα έχετε ήδη μια αμυδρή αίσθηση dejavu. Τροπικά νησιά, ζούγκλες, τεράστια maps, stealth μέχρι εκεί που δεν παίρνει (ούτε ο Sam Fisher τέτοιο σούρσιμο πια!). Λείπουν βέβαια τα Trigens στην άλλα νομίζω ότι κάτι καλό θα υπάρχει στη θέση τους. Από το trailer το CryENGINE2 φαίνεται να κεντάει και φυσικά αν θέλετε το παιχνίδι να κάνει ανάποδα ψαλίδια και τα τακουνακια που βλέπετε στο video χρειάζεστε DirectX10. Άντε να δούμε αν άξιζε η ταλαιπωρία των Vista.

Υ.Γ. Τι φτιάχνουν αυτοί οι κωλογερμαναραδες βρε παιδί μου.

Σχόλια»

1. papo - 22 Φεβρουαρίου, 2007

ομολογώ εντυπωσιακό! καλά αυτη η EA τους εχει αγοράσει ολους!

2. Oneiros - 22 Φεβρουαρίου, 2007

..τούρκοι μετανάστες β’ γενιάς και άλλες εθνικότητες από 26 χώρες! Με εξέπληξε η πολυεθνικότητα της Crytek και το άρτιο αποτέλεσμα που έδωσαν με το Far Cry, ένα από τα καλύτερα FPS όλων των εποχών. Τέτοιες συνεργασίες είναι η καλύτερη διαφήμιση για την ανεκτικότητα και τη συμφιλίωση των λαών. Ίσως γι’ αυτό τους την έπεσαν τα βαυαρέζικα SWAT, όταν ανέπτυσσαν το Far Cry, το 2004.

When the small tech team appeared to inspect our computers, they were accompanied by over one hundred flak-jacketed riot police, all armed with Heckler and Koch sub-machine guns.[..] They arrived first thing in the morning, and kicked down our doors. They even raided the nearby private residences, with one of our programmers forced to lay down naked on the floor with a gun to his head after he discovered armed police in his room after finishing his shower.[..] Because we weren’t all at work at the same ungodly hour that most Germans start, they were forced to set up ambushes all over town. I was caught just outside the office. Others were pounced on in the park. There were reports that they’d even set up roadblocks on the exits to the town. We were all shepherded into our Mo-Cap room, and there we were forced to remain until questioned, prevented from leaving by dozens of armed guards. There must have been two guys (and girls) with submachine guns for every one of us.

3. Oneiros - 22 Φεβρουαρίου, 2007

Btw, δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις γη και ύδωρ στην MS για eye candy.
Παρ’ ότι λάτρεψα το Far Cry και την ιδέα της CryTek σαν ομάδας, και παρ’ ότι περίμενα με αγωνία 3 χρόνια το sequel, ΔΕΝ πρόκειται να βάλω Vista για να το παίξω. Αυτή είναι η πρώτη θυσία για να κρατήσω το computer μου ελεύθερο από τους νέους χαλκάδες της MS, αλλά δε θα είναι κι η τελευταία.

4. spiretos72 - 22 Φεβρουαρίου, 2007

Μεγάλη συμπάθεια βλέπω για τους Γερμανούς 🙂

5. Lida - 22 Φεβρουαρίου, 2007

Πέρα από πλάκα όντως τους συμπαθώ.

6. Oneiros - 23 Φεβρουαρίου, 2007

Δεν είναι (όλοι) γερμανοί, νομίζω είναι προφανές απ’ αυτά που γράφω παραπάνω. Η δική μου συμπάθεια έχει να κάνει με τον αργαστό τρόπο που συνεργάζονται, όπως έγραψα επίσης παραπάνω, κι όχι με την εθνικότητα.

7. Lida - 23 Φεβρουαρίου, 2007

Ναι, αλλά είναι σημαντικό πιστεύω το πως οι «εθνικιστές» γερμανοί έχουν καταφέρει προωθώντας αυτού του είδους τις πολυεθνικές συνεργασίες να μπουν τόσο δυναμικά στην βιομηχανία των games (και να του IT γενικότερα). Δεν είναι τυχαίο που αυτή η χώρα επιλέγεται συχνά από πολυεθνικές για να στεγάσει IT centres.

8. Oneiros - 23 Φεβρουαρίου, 2007

Για τον spireto ήταν το δεύτερο σχόλιο, κατάλαβα τι εννοούσες. Πάντως, δεν είναι όλα ρόδινα’ η αντιμετώπιση του gaming από την τοπική κυβέρνησης της Βαυαρίας, όπου συρρέει πολλή τεχνογνωσία, είναι προβληματική. Και οι νομοθέτες των πλούσιων και συντηρητικών περιοχών της Ευρώπης επιβάλλουν τα φασούλια στους υπόλοιπούς μας.

9. onomatodosia - 25 Φεβρουαρίου, 2007

τι ειναι αυτο; παιχνιδι;δεν εχω ασχοληθει καθολοθ μ αυτα.
τα βαριεμαι.
ωραιοι οι γερμανοι.τι εχουν;


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: