jump to navigation

Λέγε οτι θες…λέγε 31 Αυγούστου, 2006

Posted by Lida in Uncategorized.
trackback

Άσχετο: Οι ΗΠΑ μπορούν να κατηγορηθούν για πολλά αλλά το τελευταίο πράγμα που μπορεί να τις κατηγορήσει κανείς είναι η έλλειψη ελευθερίας του λόγου. Πριν αρχίσετε τα σχόλια για “υποκρισία” και “ανώδυνη κριτική” θα ήθελα να μου πείτε ειλικρινά ENA παράδειγμα έλληνα δημοσιογράφου που θα εμφανιζόταν στο prime time ελληνικού καναλιού και θα εξέφραζε σχόλιο που θα έφτανε στο ένα δέκατο της ουσίας του σχολίου του Keith Olbermann (για οποιοδήποτε θέμα).

Από το Crooks and Liars

Υ.Γ. Και για όσους δεν το έχουν δει ήδη το video του Stephen Colbert από το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου. Και ναι, αυτός είναι όντως ο Μπους. Απολαύστε.

Σχόλια»

1. museologist - 31 Αυγούστου, 2006

Τα βλέπω τώρα. O Cobert είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!

2. _fantom_ - 31 Αυγούστου, 2006

…θα ήθελα να μου πείτε ειλικρινά ENA παράδειγμα έλληνα δημοσιογράφου…

η Λιάνα Κανελή, μπορεί ίσως ενδεχομένως

3. Lida - 31 Αυγούστου, 2006

Πέρα από κάποια περιστασιακά ξεσπάσματα δεν θυμάμαι ποτέ η Κανέλλη να έχει καθίσει και να έχει βάλει σε σειρά 3-4 τέτοιου είδους επιχειρήματα και να τα έχει παρουσιάσει σε ένα ολοκληρωμένο σχόλιο για κάποιο θέμα επικαιρότητας (η εστω σε καποιο λόγο της στην Βουλή). Αν μπορεί να θυμηθεί κανείς κάτι τέτοιο ας το αναφέρει.

4. _fantom_ - 31 Αυγούστου, 2006

η Λιάνα, έχει πλέον βέβαια και βουλευτική ιδιότητα, αλλά τυχαίνει να αναφέρει εύστοχα πράγματα που γενικώς δεν ακούγονται στην τηλιόραση, και βέβαια πάλι απλά μένουν ασχολίαστα από τους συνομιλητές.

ένα άλλο παράδειγμα, θα μπορούσε επίσης να είναι και ο Μητσικώστας

5. Lida - 31 Αυγούστου, 2006

Μερικά χρόνια πριν ίσως. Τώρα πλέων είναι τελείως ανώδυνος.

6. _fantom_ - 31 Αυγούστου, 2006

τσι είπας, να μην πούμε για «ανώδυνα» :-Ρ
τσπ, όπως και να’χει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, στα σημεία που εστιάζει φαίνεται να παρουσιάζει την πραγματικότητα πολύ πιο ρεαλιστικά από τα κοινά δελτία ειδήσεων

7. Lida - 31 Αυγούστου, 2006

Στο σημείο που έχουμε φτάσει το μέσο ξένο σίριαλ παρουσιάζει την πραγματικότητα πολύ πιο ρεαλιστικά από τα δελτία ειδήσεων


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.